TÜBİTAK 2209 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TÜBİTAK’ın lisans öğrencilerine yönelik çağrıya çıkmış olduğu 2209 A Üniversite Öğrencileri
Araştırma Projeleri Desteği ve 2209 B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projelerine ait
destekleri tanıtmak üzere, adı geçen Merkez Müdürlüğü tarafından 11.10.2019 Cuma günü saat
14.30’da Fakültemiz Amfi 1’de bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Detaylı bilgi için : http://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi