TeknoFest – İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2018

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin millî teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde, İstanbul Yeni Havalimanı (İGA / İstanbul Grand Airport) yerleşkesinde gerçekleştirelecek TEKNOFEST İSTANBUL kapsamında, toplumun her kesimine hitap eden farklı aktiviteler yer alacak:

• Ortaokuldan yüksek öğrenim mezunlarına kadar geniş bir yaş aralığına hitap eden ve yarışmacıların teknolojik ürünler tasarlayıp geliştirecekleri teknoloji yarışmaları,
  • Her yaş gurubundan izleyiciye hitap eden havacılık gösterileri,
  • Çocuk ve gençlere yönelik aktiviteler,
  • Teknoloji girişimleri ve yatırımcılarının biraraya geleceği uluslararası girişim fuarı,
  • Teknoloji gündemine ilişkin seminerler,
  • Teknoloji yarışmalarına katılan ekiplerin takım tanıtım standları,
  • Teknoloji firmalarının marka tanıtım standları

İletisim bilgileri:

Tolgahan YILDIRIM