GDG DevFest Antalya ’17 – 23 Aralık 2017

DESCRIPTION

Antalya’nın en büyük geliştirici konferansı için hazır mısınız?

GDG DevFest Antalya 2017 etkinliği ilk kez 23 Aralık Cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleşecektir.GDG Antalya ekibi tarafından organize edilen Antalya’nın en büyük yazılım konferansında, Google ana sponsor olarak yer almakta olup, İati altın ,Bumin ve Piksel Akademi gümüş ve Mobiroller bronz sponsor olarak destek vermektedir. Devfest ’17 Antalya’nın mekan sponsoru ise Akdeniz Üniversitesi’dir. Basın-medya sponsorları ise MobilUygulama.com,ShiftDelete.Net ve E-ticaret çağı. Tamamen ücretsiz olan bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz.

Etkinlikte Sizleri Neler Bekliyor?

DevFest Antalya 17 etkinliğinde onlarca oturum ile yüzlerce kişiyi bir araya getireceğiz. 15 konuşmacı, 4 farklı salon, çeşitli konuşmalar, workshoplar ve çok daha fazlası bulabileceğiniz bir etkinlik olacak. Konferansdaki konuşmalar dışında workshop salonunda toplam 5 workshop yapılacaktır. Etkinliğe bilgisayarı ile gelip workshopa katılmak isteyenler, workshop salonlarında kod yazıyor olacaklar.Etkinlik hakkında detaylı bilgiyi https://devfest-antalya.firebaseapp.com/ bulabilirsiniz.

Sponsor olarak konferansı desteklemek isterseniz buradaninceleyebilirsiniz.

Etkinliğe Kimler Katılabilir?

GDG Antalya ekibinin düzenlediği etkinliklerden en büyüğü olan DevFest Antalya17 etkinliğine Antalya’daki tüm üniversitelerde okuyan Mühendislik,İktisad ve İşletme Fakülteleri öğrencileri,Ar-Ge firma çalışanları, Antalya ve çevre illerdeki teknoloji girişimcileri,lise öğrencileri başta olmak üzere yazılım dünyasına merak duyan herkes katılabilir.