Konferans: Teknoloji Bağımlılığı, Nedenleri, Etkileri ve Çözüm Yolları

Günümüzde, bilgi teknolojisi araçlarının kullanımının yaygınlaşması ile beraber,
“teknoloji bağımlılığı” nedeniyle ciddi problemler yaşanmaktadır. Teknoloji bağımlılığı; yalnızca
bir sağlık problemi olmayıp aynı zamanda toplumsal ve ailevi sorunlara yol açmakta, akademik
ve kurumsal çalışmalarda verimin azalmasına zemin hazırlamaktadır. Bu bağlamda, Enformatik
Bölüm Başkanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından, teknoloji bağımlılığı konusunda bir
farkındalık oluşturmak ve çözüm önerileri sunmak üzere, 13 Aralık 2017 tarihinde saat 09:30′da,
Üniversitemiz Atatürk Konferans Salonu‘nda, “Teknoloji Bağımlılığı (Nedenleri, Etkileri ve
Çözüm Yolları)” konusunda bir konferans düzenlenecektir.

Konferans programı bağlantıdaki gibidir: