VMware User Group Turkiye – Üniversite Lider Programi

Vmware User Group Turkiye grubu olarak universitelerimizin ilgili bolumlerinde okuyan genc muhendis
arkadaslarimizin hem guncel ve kuresel teknolojiler hakkinda bilgi sahibi olmasi hem de katma degerli bilisim
sektoru icinde daha da guclu ve kalifiyeli bir bilisim uzman olmasi yolunda Ucretsiz ve gonulluk esasina
dayanan bir program baslatmayi hedefliyoruz.

Bilisim profesyonellerinden olusan bir juri tarafindan secilen VMUG Universite liderleri asagidaki imkanlari
elde ediyor olacak;

• Okudugu üniversitenin VMUG Universite Lideri olma hakki.
  • 2 basarili Lider icin tum Vmware urun ailesine 1 yil ucretsiz erisim ve kullanim hakki.
  • Profesyonellerinden Vmware egitimlerine katilma hakki.
  • Yurtdisi VMUG degisim programlarina katilabilme hakki.
  • VMUG etkinliklerde ucretsiz oncelikli katilim ve organizasyonlarda yer alma hakki.

Ilgili adaylar kisaca bu programa neden katilmak istediklerini anlatan bir yazi ve ozgecmislerini 15 Ekim 2017
tarihine kadar turkey@vmug.com adresine eposta atmalari gerekmektedir.

VMware User Group Türkiye
Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız